​När man börjar röka tänker man sällan på hur starkt beroendeframkallande detta faktiskt är och att man en dag kommer att vilja sluta. Att börja röka är därmed sällan ett genomtänkt beslut medan det är ett väldigt genomtänkt beslut att sluta röka samtidigt som det är betydligt svårare. När man vill sluta röka och har siktat in sig på att lyckats behöver man ett startpaket vape, då kan man istället byta ut cigaretterna till e-cigaretter och på så sätt ökar man chanserna att lyckas. 

Även om detta kan låta konstigt för många innebär det att man skippar alla giftiga ämnen som finns i tobak genom att välja ecigg startkit. Då får man endast i sig nikotin och med ett startkit för ecigg kan man dessutom välja att minska den halt av nikotin som man använder och på så sätt sluta helt. Du kan välja e-juice helt utan nikotin även i startkit.

Byt till ecigg

Det finns otroligt många fördelar med att byta till ecigg. En av alla är att du inte längre utsätter dina nära och kära för passiv rökning, en annan är att du kan känna dig trygg med att du får alla fördelar som om du skulle ha slutat röka. Du kommer att få bättre kondition och du behöver inte gå ut under vintern för att röka. Det du andas ut är endast vattenånga och detta sätter sig inte som lukt eller färg i tapeter och väggar. Du kommer därmed kunna röka vart du än befinner dig. 

Dessutom finns det mängder med smaker på dina eciggaretter och från och med nu kan du röka jordgubb, citron eller hallon. Du kan även välja smaker som coca cola eller om du föredrar klassisk tobak. Det har helt enkelt aldrig varit så enkelt förut att sluta röka och även du kan lyckas genom att byta till ecigg.​